Bağlarbaşı İlkokulu

Belgegeçer : 02164420050
WEB https://baglarbasi.meb.k12.tr
Adres : BAĞLARBAŞI MAH. İNÖNÜ CAD. BAĞLARBAŞI İLKOKULU BLOK NO: 98 MALTEPE / İSTANBUL
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, dinamik, öz güveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Biz öğrencilerimizi başarıya götürecek bilgi ve becerileri verirken, onların da birer değer olduğunu unutmayan, velilerin okulumuzda "çocuğunun iyi yetiştirildiğine" inandığı ve hayatta başarılı olacak öğrenciler yetiştiren Bağlarbaşı Ortaokulu çalışanlarıyız.
BAŞARILAR : Maltepe İlçesi Atletizm Yarışmaları Yıldız Takımlar 3.sü Olduk.

Öğretim Şekli :Tekli
Isınma : Merkezi Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Metro ile gelindiğinde Huzurevi durağında inilip 2 nolu çıkıştan çıkılarak ulaşılabilir. E-5 Huzurevi durağından sahil yönüne 150m, Münibüs yolundan E-5 yönüne 600m,Zümrütevler,Gülsuyu ve Esenkent minübüsleri okulumuz önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Bağlarbaşı Mah. İnönü cd. No 96 Maltepe/ İSTANBUL Haritadan detayları görülebilir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezi: 30 Km İlçe Merkezi: 1,25 Km
Kontenjan Bilgileri :